Yeni Haberler
Anasayfa / Genel / BEBEK BAKICI KAMERA SİSTEMİ HAKKINDA
NC220_un_V1_906_68_high_0_20150320160831

BEBEK BAKICI KAMERA SİSTEMİ HAKKINDA

NC220_un_V1_906_68_high_0_20150320160831Bakıcı izlem kamerası, bebek izleme sistemleri, bebek izleme kamerası, bebek güvenlik kameraları, güvenlik kamerası, bebek izleme kamerası fiyatı, wireless kamera bebk bakıcısı izleme kamerası, güvenlik kamerası fiyatı

Evlerde bebek ve bakıcı izlemsi için kullanabiliceğiniz kablosuz Yatay 270° , Dikey 120° hareket edebilen ptz özellikli ip kameralar ile internet üzerinden bebeğinizi yada bakıcınızı izleye bilirsiniz.

 

Bebek izlemesi yapabilmeniz için farklı görüntü kalitesine sahip kamera çeşitleri bulunmaktadır.

  • Tam karanlıkta 18 metreye kadar görüş mesafesi
  • Gerçek zamanlı H.264 sıkıştırma, çeşitli bant genişliği ortamları sığdırmak için
  • 300Mbps hızlı kablosuz bağlantı
  • Hareket algılama durumunda e-posta veya FTP bildirimleri
  • Kolay kurulum, iOS ve Android cihazlarda tpCamera uygulaması üzerinden canlı yayın
  • Kolay görüntüleme için tplinkcloud.com portalı
NC220 ev ve ofis için iyi bir arkadaştır. Ev veya ofisinizdeki güvenliği canlı olarak takip ederek sizin için değerli olanları korumanızı sağlar.
iOS veya Android cihazınızdan nerede olursanız olun, internete bağlı kalarak tpCamera uygulaması ile kameranızı takip edebilir, dilediğiniz gibi fotoğraf ve video kaydı yapabilir bu sayede sürekli olarak güvenliği sağlayabilirsiniz.
Gece Görüş fonksiyonu ile donatılmış NC220 size geceleri rahat uyumanızı sağlıyor. Tam karanlıkta 18 metreye kadar görüş mesafesi sunar.
Hareket veya olağandışı ses algılandığında otomaitk olarak e-posta veya FTP bildirimi için ayarlanabilir.
Herhangi bir fotoğraf makinesi kullanımı kadar kolay olan kuruluma sahiptir. Çok kullanıcılı WPS desteği ile tek tuşa basarak kurulumu tamamlamış olursunuz. TpCamera uygulaması aynı zamanda ayarlamalar aşamasında size yardımcı olur.
Yapışkan ped veya vida ile her yerde masaya, duvara, hatta tavana bile istediğiniz biçimde yerleştirebilirsiniz.
300Mbps kablosuz veri aktarımı sayesinde yayını akıcı ve donmadan izleyebilirsiniz. Bunun yanında Wi-Fi genişletme özelliğini kullanarak ağınızı 300Mbps veri aktarım hızında genişletebilirsiniz.

TP-LINK Hakkında1996 yılında kurulan TP-LINK, bugün 21 binin üzerinde çalışanı ile ağ (network) ürünleri konusunda üretim yapan küresel bir şirkettir. 33 denizaşırı ofisi ve distribütörlükleriyle 128’den fazla ülkede satış yapan şirketin, dünya genelinde yüz milyonlarca kullanıcısı bulunuyor. Modem, Router, IP Kamera, Powerline Adaptörler, Print Serverlar, Medya Çeviriciler ve Ağ Adaptörleri ürün gruplarında, güçlü AR-GE, efektif üretim ve katı kalite politikası ile ödüller kazanan ürünler sunmaya devam etmektedir.

Tüm ürünlerini kendi fabrikalarında A’dan Z’ye üreten şirket, cirosunun yüzde 8’inden fazlasını Ar-Ge’ye ayırmaktadır. IDC verilerine göre kablosuz ağ (WLAN) pazarında yüzde 35’in üzerinde bir pazar payı ile dünya lideri olan şirket, 2013 yılında cirosunu 1.9 milyar dolara çıkarmıştır.

 

HD Görüntü kalitesine sahip kablosuz ip kamera ile bebek ve bakıcı izlemesi yapabilirsiniz. Kamera ptz özelliği sayesiden internet üzerinden cep telefonu ile kamerayı aşağı yukarı ve sağa sola hareket ettirebilrsiniz. Kameranın 2 taraflı ses özelliği sayesinde ortam dinlemsi yapabilir ve karşılıklı konuşma yapabilirsiniz. Kamera üzerinde bulunan micro sd kart girişine takılacak bir sd karta kamera görüntüleri kaydettirilebilmektedir. Bilgisayara kuracağınız ücretsiz cms programı ile 8 adet ip kamerayı aynı anda izleyebilir ve kamera görüntülerini bilgisayarınıza kaydettirebilirsiniz.

Bebek izleme kamerası çözümlerinde firmamızı tercih ederseniz ip Kameraların tüm ayarları firmamız tarafından sizlere gönderilmeden önce ücretsiz olarak yapılıp, kameraların internet üzerinden izleme ayarları teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır.Firmamızdan satın almış olduğunuz tüm ürünler faturalı ve iki yıl garantilidir.

Ürünlerle ilgili detaylı bilgi ve ip kamera fiyatları için 0535 741 68 37 numarlı telefonda  görüşebilirsiniz.

Hakkında Elfa Teknik

Elfa Elektronik Güvenlik, 13 yıllık bir birikimi sizlerle paylaşmak ve Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Elfa Elektronik, gelişen ve büyüyen teknolojisi ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için dağıtım, satış, satış sonrası hizmet ve servis konularını faaliyet alanlarının içerisine katmıştır. Elektronik güvenlik sistemleri, Soygun ihbar sistemleri, Yangın ihbar sistemleri, Cctv kapalı devre kamera sistemleri, Pdks personel devam takip sistemleri, Kartlı geçiş sistemleri, Parmak izli geçiş sistemleri, Bariyer sistemleri, Turnike sistemleri, Telefon dinleme sistemleri, Görüntülü interkom sistemleri, Access kontrol sistemleri alanlarında anahtar teslimi projelerin satış, uygulama ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir. Satışını ve uygulamasını yaptığımız tüm ürünler CE belgesine sahiptir.

İlginizi Çekebilir

1479197308_1479110477kullancdeneyimi

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası ELFA’nın güvenliğini dostlarınızla paylaşın, birlikte kazanın! Arkadaşlarınızı ELFA’ya davet edin hem sizin …