Yeni Haberler
Anasayfa / Genel / Kiralama ! Satın AL … Dünya Markası Paradox Alarm Sistemleri

Kiralama ! Satın AL … Dünya Markası Paradox Alarm Sistemleri

Kiralama ! Satın AL … Dünya Markası Paradox Alarm Sistemleri AlarmKampanya

Ev yada işyerinizin hırsızlığa karşı korunması için firmamız tarafından oluşturulmuş alarm seti ile hırsızlığa karşı koruma sağlayabilirsiniz. Sisteme ilave edilecek yangın algılama dedektörü, gaz dedektörü, su baskın dedektörü ile koruma kapsamını genişletebilirsiniz.

 

Paradox Kablolu /Kablosuz Alarm Seti

  • 1 Adet SP4000 Alarm Kontrol Paneli
  • 1 Adet K636 Tuş Takımı
  • 1 Adet KDT PS-128P Harici Siren ( 3 farklı renk seçeneği )
  • 2 Adet 476+ Pro Plus
  • 1 Adet Manyetik Kontak
  • 1 Adet 12 volt 7 Amper Panel Besleme Aküsü
  • 1 Adet Panel Besleme Trafosu
  • Sistem montaj ve devreye alma hizmeti ( İstanbul İçin Ücretsiz Montaj )
  • 1 YIL ALARM KONTROL MERKEZİ DAHİL

Alarm sistemi kurulumunda firmamızı tercih etmeniz için önemli bazı sebepler 

  1. Paradox SP 4000 alarm sisteminde yanlış alarm durumu yaşamazsınız.
  2. Alarm sistemi montajı, alarm sistemi kurulumunda profesyonel ekip tarafından yapılmaktadır
  3. Sistemde kullanılan tüm ürünler 2 yıl garantilidir. Arıza durumunda teknik servis ekibi yedek malzeme ile gelmekte ve arızalı olan ürün değişim yapılarak sistem çalışır hale getirilmektedir. Bu önemli bir hizmettir. Piyasadaki bir çok alarm firması arızalı ürünü söküp tamiri için satın aldığı firmaya gönderip ürünün tamir edilmesini beklemektedir. Alarm sistemi ciddi bir iştir, böyle bir durumda sisteminiz ürün gelene kadar çalışmıyacaktır.
  4. Ücretsiz teknik servis ve destek hizmeti

Alarm sisteminize ilave edilecek modül ve dedektörler ile sistemin koruma kapsamı ve çalışma özellikleri arttırılabilir. 

Alarm sisteminin uzaktan kontrol edilebilmesi

  1. Alarm panelinize takılacak VDMP3 telefon arama modülü ile alarm sisteminizi telefon hattı üzerinden kurma ve kapama yapabilirsiniz. Alarm çalması durumunda telefonunuz ile alarmı susturabilirsiniz.
  2.  Alarm panelinize takılacak IP150 internet modülü ile alarm sisteminizi cep telefonunuza indireceğiniz uygulama ile yada bilgisayarınızdan kurma, kapama yapabilirsiniz. Alarm sisteminizin arızalırını ve hangi bölgelerden alarm çaldığını öğrenebilirsiniz.

Alarm sisteminize ilave edilecek farklı özelliklerde dedektörler ile sistemin koruma kapsamı genişletilebilir. 

  1. Sisteme ilave edilecek duman dedektörü ile olası bir yangın durumunda panel alarm verebilir.
  2. Sisteme ilave edilecek gaz dedektörü ile olası bir gaz kaçağı durumunda panel alarm verebilir.
  3. Sisteme ilave edilecek su baskın dedektörü ile olası bir su basması durumunda panel alarm verebilir.

Alarm sistemi kurulumu ciddi bir iştir. Profesyonel bir firma tarafından kurulmaz ise kullanılan mazleme ne kadar kaliteli olursa olsun ciddi sorunlar yaşanabilir.

Alarm seti Fiyatı

Paradox alarm sistemi fiyatı sistemin montajı yapılacağı semte göre değişmektedir. Alarm sistemi fiyatı telefonda alınacak konum bilgisine göre değişmektedir. Fiyatları 0535 741 6837 numaralı telefondan firmamıza ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Hakkında Elfa Teknik

Elfa Elektronik Güvenlik, 13 yıllık bir birikimi sizlerle paylaşmak ve Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Elfa Elektronik, gelişen ve büyüyen teknolojisi ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için dağıtım, satış, satış sonrası hizmet ve servis konularını faaliyet alanlarının içerisine katmıştır. Elektronik güvenlik sistemleri, Soygun ihbar sistemleri, Yangın ihbar sistemleri, Cctv kapalı devre kamera sistemleri, Pdks personel devam takip sistemleri, Kartlı geçiş sistemleri, Parmak izli geçiş sistemleri, Bariyer sistemleri, Turnike sistemleri, Telefon dinleme sistemleri, Görüntülü interkom sistemleri, Access kontrol sistemleri alanlarında anahtar teslimi projelerin satış, uygulama ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir. Satışını ve uygulamasını yaptığımız tüm ürünler CE belgesine sahiptir.

İlginizi Çekebilir

1479197308_1479110477kullancdeneyimi

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası ELFA’nın güvenliğini dostlarınızla paylaşın, birlikte kazanın! Arkadaşlarınızı ELFA’ya davet edin hem sizin …