Yeni Haberler
Anasayfa / Blog / Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi Kampanyası

Arkadaşını Getir Güvenlik Sistemi KampanyasıFeaturedimage

ELFA’nın güvenliğini dostlarınızla paylaşın, birlikte kazanın!

Arkadaşlarınızı ELFA’ya davet edin hem sizin hem de arkadaşlarınızın bir aylık faturasını biz ödeyelim. Üstelik davet edebileceğiniz arkadaş sayısında bir sınırlama yok.

Daha çok arkadaşınızı davet edin, güvenlik sisteminizi daha uzun bir süre ücretsiz kullanın!

 BENİ ARAYIN

Ücretsiz Keşif Formu

 

Formu doldurarak bize ilettiğiniz kişisel bilgileriniz veritabanımıza kaydedilecek ve Kişisel Verileri Koruma Kanununa uygun olarak saklanacaktır. Daha fazla bilgi almak isterseniz Gizlilik Sözleşmesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
1481013595_1480923061vpnARKADAŞINI GETİR KAMPANYASI İÇİN SIKÇA SORULAN SORULAR
Arkadaşını Getir Kampanyası nedir? Ben ve arkadaşlarım bu kampanyadan nasıl yararlanabiliriz?

Arkadaşını Getir, ELFA bireysel alarm sistemi müşterilerinin Elfa’ya kazandırdığı her yeni müşteri için bir ay ücretsiz kullanım hakkı kazanmasını sağlayan bir kampanyadır.  Ayrıca ELFA’ya kayıt olan her yeni kullanıcı da bir ay boyunca alarm sistemini ücretsiz bir şekilde kullanmaya hak kazanır.

Ben ELFA’ya gözlem hizmeti ve servis hizmeti olarak aylık ödeme yapıyorum. Bu hizmetlerin toplam tutarı kadar mı indirim alacağım?

Yalnızca gözlem hizmeti ücreti için ödenen tutar kadar indirim kazanacaksınız.

Bu kampanyadan kazandığım indirimi, ELFA abonesi olan başka bir yakınıma devredebilir miyim?

Kazanılan indirim sadece referans veren ELFA abonesine yansıtılmaktadır ve devredilebilir nitelikte değildir.

Referans olabileceğim arkadaş sayısında herhangi bir sınırlama var mı?

Hayır. Kampanya dahilinde dilediğiniz kadar arkadaşınıza referans olabilirsiniz. Üstelik ne kadar fazla arkadaşınıza referans olursanız, o kadar fazla avantaja sahip olacaksınız. Sizin referansınızla ELFA abonesi olan her arkadaşınız, size bir aylık ücretsiz alarm sistemi kullanımı hakkı kazandıracak.

1480319478_sosyal-medyaÖrneğin 8 arkadaşınıza referans oldunuz ve bu arkadaşlarınızdan 5’i ELFA müşterisi oldu. Bu durumda ELFA müşterisi olan 5 arkadaşınız ilk ay, siz ise 5 ay boyunca alarm sisteminizi ücretsiz bir şekilde kullanacaksınız.

Bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. Ancak ben ödememi bir yıllık peşin olarak yaptım. Bu kampanyadan nasıl yararlanabilirim?

Abonelik ücretinizi peşin olarak ödemiş olmanız bu kampanyadan yararlanmanıza engel değil. Abonelik yenileme döneminde kampanya sayesinde kazanacağınız indirimler hesabınıza yansıtılacaktır.

Hakkında Elfa Teknik

Elfa Elektronik Güvenlik, 13 yıllık bir birikimi sizlerle paylaşmak ve Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda hizmet vermek amacı ile kurulmuştur. Elfa Elektronik, gelişen ve büyüyen teknolojisi ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için dağıtım, satış, satış sonrası hizmet ve servis konularını faaliyet alanlarının içerisine katmıştır. Elektronik güvenlik sistemleri, Soygun ihbar sistemleri, Yangın ihbar sistemleri, Cctv kapalı devre kamera sistemleri, Pdks personel devam takip sistemleri, Kartlı geçiş sistemleri, Parmak izli geçiş sistemleri, Bariyer sistemleri, Turnike sistemleri, Telefon dinleme sistemleri, Görüntülü interkom sistemleri, Access kontrol sistemleri alanlarında anahtar teslimi projelerin satış, uygulama ve satış sonrası hizmetlerini vermektedir. Satışını ve uygulamasını yaptığımız tüm ürünler CE belgesine sahiptir.

İlginizi Çekebilir

Ip-Kampanya

Ev Kamera ve Digital Kayıt Sistemleri

Ev Kamera ve Digital Kayıt Sistemleri Kapalı Devre Kamera (CCTV) Sistemleri Ev, ofis veya iş …